TV og bredbånd samlet

samlet tv og bredbånd pakkeDanskerne bruger mere og mere tid foran TV og computer. Det viser alle statistikker, og det er alle aldersgrupper. Unge såvel som ældre. Vi bruger dagligt flere timer foran TV i hjemmet, og ligeledes foran computeren. Og det er selvom mange danskere sidder ved en computer mindst 37 om ugen på arbejdspladsen. Samtidig har vi alle fået smartphones og tablets, og det er efterhånden en kendsgerning, at vi er online stort set 24 timer i døgnet.

Priserne er faldet siden 2015

I Danmark har vi forholdsvis mange udbydere af både TV og internet. Det er naturligvis en stor fordel for os som kunder, fordi det sikrer en vis konkurrence blandt udbyderne, og det betyder at udbyderne ofte kører med virkelig attraktive kampagner, og det gør de naturligvis kun for at se om de kan snuppe kunder fra konkurrenterne. Alt sammen til fordel for danskerne, da prisen på både TV og bredbånd dermed holdes på et fornuftigt niveau. Havde vi kan få udbydere på markedet i Danmark, ville prisen naturligvis blive påvirket heraf, og dermed ville prisen på både TV og internet have været markant højere. Derfor skal vi være lykkelig for den store konkurrence på markedet, selvom de mange reklamer af og til kan forekomme irriterende.

Der er penge at spare

I de fleste hjem har danskerne en udbyder af TV og en udbyder af internet. Men det er ikke nødvendigvis en optimal løsning. At få både TV og bredbånd samlet hos en udbyder kan ofte betyde en ganske markant besparelse. Og det er blevet almindeligt at samle både TV, internet og telefoni hos den samme udbyder, hvis udbyderen ellers kan levere alle produkter. Fordelene ved en samlet løsning er mange. Du modtager kun en regning hver måned. Du kan nøjes med at henvende dig til en support, hvis der er problemer med et af produkterne. Hvis du på et tidspunkt vælger at skifte til en anden udbyder, så vil det være nemt at skifte, da du kun har en enkelt udbyder i forvejen. Den primære årsag for at samle TV og bredbånd vil naturligvis ofte være prisen. De fleste udbydere kan tilbyde ganske betragtelige rabatter, hvis du samler hele pakken hos dem.

Hvis du i dag har to forskellige udbydere af TV og bredbånd, så kan du med fordel kontakte begge udbydere, og spørge efter et godt tilbud på en samlet løsning. De vil uden tvivl meget gerne levere begge produkter ti dig, og vil samtidig elske at tage en kunde fra et konkurrerende firma. Når du har fået begge tilbud, så kan du passende se om du kan presse dem yderligere, nu kender du jo prisen for samlet TV og bredbånd hos begge udbydere. Du kan naturligvis også med fordel indhente tilbud fra andre udbydere af samlet TV og bredbånd, på den måde kan du vurdere om du skal skifte over til en helt tredje udbyder, eller om en af de eksisterende udbydere kan levere en super god pris. Det skader aldrig at indhente priser fra udbyderne, og selvom du måske allerede har både TV og internet samlet i dag, så kan der alligevel sagtens være besparelser at hente ved at skifte til en anden udbyder, følg derfor med på pris sammenlignings siderne

Saml og få rabat

.
Det er ganske almindeligt, at der er rabatter at hente ved at samle flere produkter hos en udbyder. Det er for eksempel ganske anvendt hos forsikringsbranchen, hvor mange danske familier har alle forsikringer samlet hos et forsikringsselskab. Forsikringsselskaberne tilbyder ofte meget store rabatter, hvis nuværende eller nye kunder, samler alle forsikringer hos dem, og det vælger flere og flere at gøre, det er ligeledes dejlig nemt for kunderne, færre papirer, og lettere at overskue ved at anvende blot en leverandør af flere produkter.

Det koncept vinder mere og mere frem inden for TV og bredbånd, og hvis du ikke allerede har samlet dit TV og bredbånd hos en udbyder, så bør du i det mindste overveje at indhente priser på hvad det vil koste dig, fremfor at have to forskellige udbydere. Det koster som bekendt ikke noget at indhente tilbud, og hvis tilbuddene ikke matcher dine forventninger, så kan du blot fortsætte med 2 udbydere som hidtil.

Fullrate tilbyder løsningen og kabeltv udbyderne Stofa samt Yousee gør det samme.

Gør dig selv den tjeneste at undersøge markedet for at samle TV og bredbånd. En god sammenligningsside af bredbånd er Internetportalen.dk, hvor du både kan se priser for internet alene men også de samlede pakkeløsninger. Du vil givetvis opleve at der er store besparelser at hente, og ofte tilbyder udbyderen at give lidt ekstra oven i.

Det kan være en bedre bredbåndsforbindelse end hidtil, eller måske opgradering af TV-pakke. En ting er sikkert, det skader ikke at spørge, og langt de fleste opnår en besparelse ved at kontakte udbyderne.