Teltudlejning til erhvervsarrangementer

Det kan ofte være en udfordring at finde de rette lokaler til firmafesten, konferencen eller receptionen. Uanset hvilken type erhvervsarrangement, du er i færd med at planlægge, så kan det betale sig at tænke alternativt. Vælg nogle nye og anderledes rammer, som skaber en uforglemmelig oplevelse for dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Lad lokalerne komme til dig

teltudlejning erhvervDet er langt fra alle virksomheder, der har plads til at byde indenfor til aktionærmøde, generalforsamling eller jubilæum. Derfor er det ofte nødvendigt at finde lokaler ude i byen, hvilket hurtigt kan blive en dyr og besværlig proces. I stedet kunne du jo vælge at lade lokalerne komme til dig…

Et telt behøver bestemt ikke at være primitivt, og du kan afholde alle slags erhvervsarrangementer under den flotte teltdug. Har din virksomhed en parkeringsplads eller en stor græsplæne, så kan jeres næste arrangementet sagtens foregå på virksomhedens adresse. Det er jo alligevel her, I helst vil tage imod venner af huset…

Stort udvalg af telte

Hos ABC Telt findes et stort udvalg af telte, som med fordel kan anvendes til firmaarrangementer. Her er udlejningstelte i mange forskellige størrelser, så du med garanti kan finde det perfekte til netop dit arrangement. Du er også muligt at sammensætte flere forskellige teltmoduler, hvis du gerne vil have reception i ét område, konference i et andet og spisning i et tredje.

Teltene fås i bredder på henholdsvis 6, 9 og 12 meter og i længder på helt op til 60 meter. Du finder således nemt plads til alle dine gæster. Du kan læse mere om telte til erhvervsarrangementer her.

En god tommelfingerregel er, at der skal være ca. 1 kvadratmeter pr. person, og naturligvis mere, hvis der skal være plads til buffetservering, scene / podium og lignende. Er det et arrangement med runde borde, skal der beregnes 1,5 kvadratmeter pr. person.

Gulvet er den halve fest

Teltet kan naturligvis sagtens fungere med det underlag, der nu engang findes på pladsen – enten græs eller asfalt – men til store arrangementer anbefales det altid at benytte fast gulv i teltet. Et gulv gør simpelthen oplevelsen bedre for gæster og arrangører, og hele arrangementet løftes (bogstaveligt talt) til et højere niveau.

Skal der anvendes borde og stole til arrangementet – hvilket ofte er tilfældet – kan det klart anbefales at benytte et fast gulv. Gulvene findes i plast (gråmarmoreret) og i træ (lakeret fyrretræ).

Opstilling, opdækning og dekorationer

ABC Telte sørger for alt til dit erhvervsarrangement – lige fra opstilling af telt og gulv til borddækning og pynt. Opstillingen tager naturligvis udgangspunkt i virksomhedens arrangement. Stole kan arrangeres i rækker til konference eller langs borde hvis arrangementet er med spisning. Ved uformelle receptioner er det også populært med høje borde, hvor gæsterne står.

Der sørges naturligvis også for den rette stemning med flot opdækning og dekorationer. Var det f.eks. en idé med specialdesignede servietter med firmalogo? Kontakt ABC Telte for at høre mere om, hvordan du kan skabe de bedste rammer om dit kommende erhvervsarrangement – et arrangement som bliver en skøn oplevelse for dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.